Inderøy kirkelige fellesråd > Aktuelt

Oppdatering 22.januar

Created by silje.vang.pedersen on 04.01.2021 12:13:07

Hva skjer i uke 4?

Her kommer en oppdatering fra oss i kirka:

Året 2021 startet med to uker sosial nedstenging av landet, men nå ser det ut som smitten er på tur tilbake og samfunnet åpner forsiktig opp igjen. Dette er vi glade for!

Vi har også ventet på å få samles igjen og nå skjer det. I første omgang starter vi med barne- og ungdomsarbeidet vårt. Det vil si at i løpet av uke 4 starter Vivace opp med øvelser igjen, konfirmantene skal samles og trilletreff starter på.

Begravelser kan fortsatt ha 50 deltakere innendørs.

Øvrige arrangement kan samle kun 10 stykker. Dette gjør at vi her på Inderøy venter enda en stund med fysiske gudstjenester. Vi oppfordrer dere til å følge NRK og gudstjenester derifra, også skal vi legge ut små drypp fra oss på Facebook og på hjemmesiden.

Vi ansatte er fortsatt oppfordret til å ha hjemmekontor, så kontoret er ikke åpent som vanlig. Men ta kontakt med oss dersom du ønsker et møte så løser vi selvfølgelig det på en trygg måte.

Telefonen er åpen og mail leses.

Ta vare på hverandre. Dette skal vi klare!

Riktig god helg fra alle oss på Inderøy kirkekontor